Krtečkův sirup Rakytníkový s betaglukanem 250g

Kód: 009302 EAN: 8595178212055

Výrobce: Apotheke

Apotheke
Nakupte za více než 800 Kč a máte DOPRAVU ZDARMA!
Dostupnost: Skladem Více informací o dopravě
Naše cena:

81 Kč (s DPH)
70,44 Kč (bez DPH)

Cena 32,40 Kč za 100g

Namixujte si výhodná balení.

Zakupte uvedené množství produktů a získejte k nim produkty zdarma.

Použití:

Sirup obsahuje beta-glukan a šťávu z plodů rakytníku. Rakytník má adaptogenní účinky a přispívá k přirozené obranyschopnosti.

Složení ve 100 ml:

Třtinový cukr, voda, šťáva z plodů rakytníku 10 g, ovesný beta-glukan 1g, regulátor kyselosti: kyselina citronová. Obsahuje šťávu z plodů rakytníku 2 g, beta-glukan 200 mg v maximální doporučené denní dávce (20 ml) přípravku.

Energetická hodnota 100 g sirupu:

1117 kJ (267 kcal).

Obsah živin ve 100 g:

Bílkoviny 0,1 g, tuky 0,3 g, sacharidy 65 g.

Doporučené dávkování: 

Děti od 6 let 2 x denně 2 čajové lžičky (2 x 10 ml) – obsahuje 200 mg betaglukanu, děti od 3 let 2 x denně 1 čajová lžička (tj. 2 x 5 ml) – obsahuje 100 mg betaglukanu, děti od 1 roku 1 x 1,5 čajové lžičky (tj. 1 x 7,5 ml).

Sirup aplikujte lžičkou nebo přidejte do podávaného nápoje.

Upozornění:

Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Před použitím protřepejte! Případný zákal je způsoben obsahem přírodních látek a není na závadu jakosti přípravku.  Neobsahuje alkohol. Bez přídavku konzervačních látek - žádný dětský sirup nesmí obsahovat konzervanty! Ukládejte mimo dosah dětí.

Uchovávejte v temnu, při teplotě do 25 ˚C.

Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte nejlépe do 2 týdnů.

Výrobce:

Mediate s.r.o.

Potřebujete poradit?

Kontaktujte Petru

+420 724 065 796
Po - Pá: 8:00 - 17:00
objednavky@mediate.cz
19. 11. 2018
  Perfektní večeře plná zdravých tuků a vlákniny Čtyři větší mrkve nahrubo nastrouháme, dvě bílé...
Celý článek
02. 11. 2018
Pohanka kaši krásně zjemní !  Večer předem namočíme 80g pohanky, ráno ji propláchneme, zalijeme vodou,...
Celý článek

Prohlédněte si další články z našeho magazínu

Prohlédnout